POSTILAATIKON KAUTTA UNILLE

PB212135 PB212120 PB212125

Sinäkin ehdit vielä lähettää kiitoskortin.

Kirjoittelin äsken tunnelmavalojen loisteessa kiitoskortteja niille, jotka ovat korttinsa todella ansainneet. Heille, jonka ansiosta voimme hyvillä mielin sytyttää ikkunalaudoillemme sinivalkoisen kynttilän itsenäisyyspäivänä. Heille, joita on keskuudessamme 20 000. Heille, joiden ansiosta juhlimme ensi vuonna satavuotiasta Suomea.

Kun kuulin Postin sydämellisestä kampanjasta viikonloppuna, kaivoin työpöytäni laatikosta esiin kaikista kauneimmat hankkimani postikortit. Ne, joita en ollut vielä raaskinut lähettää kenellekään. Tänään ne kuitenkin lähtivät matkaan, kun vein kortit iltalenkillä postiin. Pian kukin niistä ilahduttaa yhtä sotiemme veteraaneista. Näiden miesten ja naisten keski-ikä on 90 vuotta. Vielä ehdimme näyttää heille arvostuksemme.

PB212130

Aluksi suunnittelin kirjoittavani korttiin otteita runoista, mutta lopulta päätinkin kirjoittaa vapaamuotoisemmin ajatuksiani korttiin. Lähetin terveiset Tampereelta ja toivotin tunnelmallista itsenäisyyspäivää. Liitin mukaan kiitokseni ja laitoin kaikki kortit yhteen kuoreen. Kuoren päälle kirjoitin osoitteeksi Posti Oy/ Postikorttikampanja veteraaneille, PL 7230, 00002 Helsinki. Mukaan ei tarvitse laittaa postimerkkejä (paitsi siihen kuoreen, jossa korttisi on) ja vastaanottajatiedot voi jättää tyhjäksi, posti toimittaa saatekirjeen kera korttisi perille.

Sinäkin ehdit vielä. Kortti tulee laittaa matkaan viimeistään huomenna, 23.11.

Kauniita unia.

PB212137PB212114


Posted in and tagged , , by NOORA.