IHAN PARASTA

PB262273 PB262301 PB262294

Jee, vauvakuvauspäivä! Lähden näillä näppäimillä kuvaamaan ystäväni suloista poikavauvaa. Vauvoja on niin kovin ihana kuvata- ne hetket, kun muistikortille tallentuu toinen toistaan hurmaavampia aitoja ilmeitä, ovat kullanarvoisia. Pieniä varpaita, valloittavia hiustupsuja, hampaattomia hymyjä, takanani pientä rakastaan naurattavia ihania vanhempia. Voih, ihan parasta.

Viikonloppu on ollut vauhdikas ja aivan ihana. Matin vanhemmat ovat olleet kylässä ja olemme ehtineet viettää paljon aikaa yhdessä, vaikka lauantaiaamunikin starttasi töiden merkeissä. Tässä asussa kiisin eilen kohti heräilevää keskustaa. Kuinka ollakaan, lumimaisema muuttui pian päivän mittaan loskaiseksi, joten kenkävalintani osui niin oikeaan. Näillä Eccon nilkkureilla pärjää niin vesi- kuin lumisateessakin ja ne tuovat juuri sopivasti särmää pelkistettyyn talviasuuni.

Mutta nyt löpinät sikseen, laukkuun on pakattuna lightbox, valosarja, joulukoristeita – nyt lähdetään hommiin!

PB262303 PB262275 PB262284

TAKKI H&M    FARKUT ZARA    NILKKURIT ECCO (*blogin kautta saatu)  LAUKKU H&M    HUIVI H&M

PB262299 PB262281


Posted in and tagged by NOORA.