MAANANTAIKESKIVIIKKO

PC063588PC063605PC063600 PC063604 PC063610 PC063606

T-PAITA LEVI’S    |    FARKUT LIU JO    |   SUKAT ADIDAS ORIGINALS

Eilinen vapaapäivä sekoitti sisäisen kalenterini oikein kunnolla ja kuvittelin äsken vielä heränneeni maanantaiaamuun. Yhtään ei kuitenkaan haittaa, että onkin jo keskiviikko- tänään suuntaan nimittäin Tampereen Teatterin Joulu soikoon!-konserttiin ja viikonloppukin se siellä jo kurkistelee nurkan takana!

Eilinen oli ihana. Polttelin kynttilöitä ja tuijottelin leffoja, näin pienen suloisen prinsessan ja siivoilin kotia joulukuntoon. Ja vaatekaappiani. Kävin läpi kirppiskasaani ja löysin sieltä harmaan Benettonin neuletakin, jonka luulin kadottaneeni jonnekin. Siellä se on kirppiskassin pohjalla odotellut löytymistään vuoden verran. Ostin harmaan neuletakin second handina jokunen vuosi sitten ja se on ollut kovassa käytössä. En ymmärrä miten se kirppiskasaan on päätynyt. Neuletakin kaverina toiminut Levi’s-teeppari on sen sijaan uusin hankintani. Ostin sen INCH”istä maanantaina; olen juuri tätä t-paitaa etsinyt vaatekaappiini jo hetken ja nyt tätä klassikkoprintillä varustettua puseroa tulee varmasti käytettyä paljon. Se on superkivannäköinen farkkujen kanssa!

Maanantaikeskiviikko kutsuu kuitenkin jo – nyt ylös nojatuolin nurkasta ja töihin!

*Syvämeri-matto saatu/ Vallilla.


Posted in and tagged by NOORA.