PALUU LOUVREEN

PC254948 pariisi

Valmis! Jes!

Roosa oli keksinyt meille aivan mahtavan joululahjan. Muistatteko sen tunteen, kun lapsena lahjojen jakamisen jälkeen availi innoissaan Barbieta boksistaan tai korkkasi uuden pleikkapelin? Vaikka aikuisenakin saa aivan ihania paketteja, sitä harvemmin pääsee kuitenkaan nauttimaan joulunpyhistä enää leikkien tai samalla tavalla fiilistellen lahjoja. Toki uuden kirjankin kanssa on mukava asettautua sohvanpohjalle konvehtirasian kera, mutta sitä lapsekasta joulufiilistä olen vähän kaipaillut.

PC254960P7300245

Mutta eilen se löytyi! Vietimme viime vuonna Roosan ja Matin kanssa ikimuistoisen reissun Pariisissa, ja Roosa olikin nyt paketoinut meille matkamuistoja pakettiin. Matkallamme suuntasimme miltei ensimmäisenä Louvrelle, ja tänään pääsimme rakentamaan meille ihan ikiomaa maamerkkiä. Legon Architecture-paketti osoittautui aivan mielettömäksi.

Nyt meillä on oma pieni Louvre. Ja ihan vaan tarkentaakseni, tämä ei ollut ihan lastenleikkiä. Ymmärrän oikein hyvin, miksi paketissa on +12-merkintä.

PC254946 P7300240 PC254954

Paksun ohjekirjan lisäksi paketista löytyi kattava tietopaketti tuosta tunnetusta nähtävyydestä ja kirjaa selatessani huomasin, että samaan sarjaan kuuluu varsin laaja valikoima eri maamerkkejä. Eiffel-tornikin voisi olla melko mielenkiintoinen projekti toteutettavaksi! Äitini sai lahjaksi Roosalta Architecture-sarjan Big Benin, jonka kokoamista pääsin myös seuraamaan tänään sivusta. Roosa ja äiti kävivät yhdessä nimittäin Lontoossa, joten tuokin lahja osui aivan nappiin.

Aivan täydellistä tekemistä joulupäivään — nyt saunan kautta unille! <3


Posted in and tagged , by NOORA.