2016, MITÄ JÄI KÄTEEN?

PC315353

Blogin pitäminen on eräänlaisen päiväkirjan kirjoittamista. Samalla, kun tallennan teille juttujani luettaviksi ja kuvia nähtäviksi, pystyn itsekin palaamaan muistoihin ja fiiliksiin blogini avulla jopa viimeisen kuuden ja puolen vuoden ajalta. Postausten lukeminen lennättää minut vanhoihin, jo koettuihin hetkiin ja eritoten reissupostausten selaamisesta nautin niin paljon. Viimeksi joulun alla luin läpi kaikki New York-joulumme postaukset ja elin tuon reissun uudestaan. Harvoihin päiväkirjoihinkaan tulee näin tarkasti kirjoitettua juttuja talteen.

Uusi vuosi on vaihtunut ja on aika kääntää samalla myös esiin tyhjä sivu päiväkirjastani. Mietin eilen mitä kaikkea elämässäni tapahtuikaan viime vuoden aikana, mutta lopulta mieleeni nousi vain muutama juttu. Tylsä vuoteni ei ollut, sen kertoo jo monen monta postaustakin, mutta mitkä olisivatkaan ne hightlightit, jotka nousisivat vuodesta 2016 parhaiten esiin vielä vuosienkin päästä.

PC315355 PC315356

Jotta tehtävä ei olisi liian helppo, heitin pallon Matille. Matti listasi alle kolme sellaista asiaa, jotka hänen mielestään olivat minun kohokohtiani, ja minä kävin samalla tavalla läpi hänen vuotensa. Tällaiset listat saimme aikaseksi.

MATIN KOHOKOHDAT VUONNA 2016
.. Nooran mielestä.

”Heti ensimmäisenä mieleeni nousee heinäkuussa juoksemasi puolimarathon. Panostit siihen aivan hirveästi ja oli upeaa nähdä onnellinen hymysi, kun ylitit maaliviivan. Kova työ palkittiin.”

”Täytit 30 vuotta. Otan sinusta mallia tänä vuonna, enkä aio kriiseillä yhtään. Söit onnellisena kätyrikakkuasi ja ilahduit valtavasti onnittelupalloistasi — tuonkaltainen lapsenmielisyys on hyvä säilyttää aina!”

”Sait vuonna 2016 hyvin erityisen joulukortin, jossa sinua pyydettiin bestmaniksi. Hoidat homman kunnialla ja nuo häät nousevat varmasti vuoden 2017 kohokohdaksi koko perheellemme.”

PC315357

NOORAN KOHOKOHDAT VUONNA 2016
.. Matin mielestä.

”Ajoit autoa. Tämä oli huippujuttu! Vuosien tauko tuli päätökseensä, kun nousit autonrattiin. Superhieno juttu, joka toivottavasti saa jatkoa myös vuonna 2017.”

”Saavutit kymmenen vuoden merkkipaalun päivätyössäsi. Se on hienoa se. Kymmenen vuotta saman firman palveluksessa ei nykypäivänä ole itsestäänselvyys, joten tämä lasketaan ehdottomasti kohokohdaksi.

”Teet tällä hetkellä neljää työtä ja näen kuinka onnellinen olet, kun pääset tekemään sitä mitä rakastat. Blogi on avannut ovia sellaisten työtehtävien maailmaan, joista olet yhteiselomme aikana unelmoinut.”

Ehei, tylsä vuotemme ei todellakaan ollut. Uusia seikkailuja odotellessa.

*Kirjainbanneri saatu Tuutilulla.fi


Posted in and tagged , by NOORA.