TAHRA

P3049823

Näettekö tuon Tahran tuolla? Tuon tuolla pussissa.

Kultakalani John Deere jäi jokin aika sitten ilman kaveria, kun Tuplajuusto uiskenteli yllättäen kirkkaammille vesille. Google kertoi kuitenkin, että kultakala saattaa olla vähän yksinäinen ilman frendiä, joten päätin hankkia Johnille uuden ystävän akvaarioon. Oranssi fisu sai nyt kaverikseen melko spesiaalin tyypin, sillä tuo hurmaava muovipussissa kotiin matkannut läikikäs pärskyttelijä löytyi tänään Pirkkalan Lemmikkijutusta.

Eikä nimi miestä, tai siis kalaa, pahenna. Mikä olisikaan parempi nimi uudelle lemmikilleni kuin Tahra.

P3049839 P3049850 P3049844

Tahra ja John Deere näyttivät tulevan heti hyvin juttuun. Tarkkailin iloisesti vipelteleviä kaloja puikot sauhuten ja neulepuseroprojektini alkaakin olla jo hyvällä mallilla. Tänään oli tosin kiidettävä Lankamaailmaan ihan varmuuden vuoksi. Koska ostin langat paitaa varten alekorista ja alkoi pahasti näyttää siltä, että ne eivät riittäisikään, kipitin äkkiä ostamaan pari kerää lisää työtäni varten. Nyt puikoilla valmistuu jo toinen hiha ja ainakaan vielä en ole näpertelyyni kyllästynyt. Voisiko tässä tosiaan käydä niin, että saan pian pukea päälleni ihan itsetekemäni neulepaidan..?

Koska erilaiset kirjailut ja kuvioinnit ovat tämän kevään THE juttu, ostin H&M:ltä pari ihanaa merkkisettiä. Yksisarvissetti oli oma suosikkini (7,99€), mutta ostin varmuuden vuoksi myös vähän tuollaisia hillitympiäkin ”paikkoja” jos vaikka ruusut ja suukkosuut ovatkin sitten kuitenkin vähän klassisempi vaihtoehto jo muutenkin sateenkaaren väreissä loistavaan paitaani. Jos tuunailu innostaa, näillä kuvilla saa todella kätevästi uutta ilmettä vaikkapa collegeen tai farkkutakkiin. Mikseipä yksisarvinen sopisi myös vaikka pipoon koristeeksi!

P3049852 P3049840 P3049860

Mutta nyt jatketaan – – minä ja Tahra toivotamme kaikille oikein ihanaa lauantai-iltaa!


Posted in and tagged , by NOORA.