TÄHÄN SE HAUISHYMIÖ

P3110360 P3110369 P3110378

Kevään coolein kangaskassi tuli minua perjantaina somessa vastaan ja heti töistä päästyäni minun oli viiletettävä keskustaan hakemaan olalleni samanlainen. Olen aina fanittanut aivan kybällä Uhana Designin kangaskasseja (..ja kuten tiedätte, Uhanaa muutenkin..) ja tämä herkkupala ei saisi päästä livahtamaan käsistäni. Onneksi Verkatehtaankadun myymälästä kasseja löytyi vielä runsaasti ja kiikutin oman aarteeni kassan kautta kotiin.

We can do it-kangaskassissa on maailman makein printti, joka on painettu Reilun kaupan puuvillakassille. Kassi on valmistettu Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti Intiassa ja oman 15 euron hintaisen kassin saa näppärästi tilattua vaikkapa Weecosista jos et asustele Tampereella. Printti saattaa olla jollekin tuttu Rock the Beach-festareilta muutaman vuoden takaa, ja olikin aivan mahtavaa, että nyt tuo mainio printti pääsi koristamaan kangaskassia. Muotikirppis-kassin ohella tämä on ehdottomasti uusi Uhana-kassi suosikkini!

Tiiättekö mitä? Kassin lisäksi olen aivan fiiliksissä eräästä toisestakin jutusta. SE on nimittäin valmis ja asukuvia pärähtää ruutuunne jo huomenna. Yes! I can do it! I did it!

P3110373 P3110366


Posted in and tagged , by NOORA.