TOISINAAN ENEMMÄN ON ENEMMÄN

P3190879 P3190888P3190883

Mä käänsin värisävyt kaakkoon ja yritin edes filtereiden avulla saada näihin kuviin lämpöä ja keväisyyttä, mutta lopputuloksena hiukseni muuttuivat keltaisiksi ja takkikaan ei kuvissa näytä enää samalta kuin livenä. Mutta hei mä tein kaikkeni ettei taustalla ripotteleva räntäsade näkyisi! Ja hiuksetkin lättääntyivät saman tien, kun astuin ulos ovesta! Eräässä laulussakin sanotaan, että kevätsään pitäisi lämmittää eikä aiheuttaa asukuvamurheita. Valoa onneksi sentään riittää ja superihana takkini lämmittää ainakin mieltä.

P3190865

Kävelimme siskoni kanssa Halosen läpi perjantaisella leffareissullamme ja heti noin 20 sekuntia Halosella oltuani, löysin takin, joka kirjaimellisesti piirtyi verkkokalvoilleni. Yritin keksiä tekosyitä sille, miksi en tarvitsisi sitä vaatekaappiini, mutta kaikessa överiydessään Haily’s-merkkinen pusakka ei jättänyt minua rauhaan. Niinpä ajelin hakemaan sen itselleni heti lauantaiaamuna.

nimetön

Takin ehdottomasti upeimmat koristeet ovat nuo 3D-kukkaset. Alareunan merkit olisin itse jättänyt kokonaan pois, mutta oikeaa puolta koristava valtava lintu on sen sijaan mielettömän upea. Visuaalista silmääni tosin hitusen häiritsee, että lintu ei väreiltään istu yhtään yhteen tuon kukkabrodeerauksen kanssa. Joku on tainnut kuvioita takkiin lätkiessään innostua yhtä paljon kuin minä neulepaitaprojektini kanssa.. Pusero on malliltaan kiva, hihat ovat vähän normaalia lyhyemmät, ne on helppo kääriä ylemmäs ja isot taskut ovat superhyvä juttu. Takissa on maastokuvioinen vuori, mikä sekin lisää takin persoonallista ilmettä välillä vilahdellessaan. Tämä on taas yksi sellainen takki, joka pelastaa synkän tumman asun. Välillä enemmän on enemmän.

Lasketaanko tämä heräteostokseksi jos kuitenkin mietin hankintaani yhden yön ajan? Näääh!

P3190880P3190867P3190876


Posted in and tagged by NOORA.