PÄÄSIÄISNOIDAN KEITOKSET

P4091671P4091682

Vaikkakin juuri kirjoitin kauppalistaan tuon mystisen mustanruskean ja mielipiteitäjakavan pääsiäisherkun nimen, en ole ikinä ollut perinteisten pääsiäisherkkujen suurin fani. Olen melko varma siitä, että kadun mämmihankintaa jo ensimmäisen lusikallisen kohdalla, mutta joka vuosi annan sille kuitenkin mahdollisuuden. Sanomattakin on selvää, että tämä typy popsii pääsiäispöydässä kitusiinsa jälkkäriksi mieluummin suklaamunan kuin mämmikulhollisen.

Haimme eilen illalla Naughty Brgr:ista iltapalaa takeawaynä, joten tänään (niin kuin parina muunakin iltana tällä viikolla), keittiössä valmistui tämän hetkinen lempparisalaattimme. Kun annoksen kokoaa kauniiseen keltaiseen astiaan ja päälle siivuttaa kananmunaa, tätä herkkua voi jo miltei kutsua pääsiäisruuaksi. Vai mitä?

Laita kananmunat kiehumaan. Keitä riisiä haluamasi määrä ja lisää joukkoon Fond ”du Chef” Vegetable-kasvisfondi. Fondi tekee riisistä superherkullisen makuista eikä salaattia tarvitse juurikaan tämän jälkeen maustaa! Kaada kulhoon hernemaissipaprika-pussukka sulamaan (tai pilpo tuoreita vihanneksia mukaan). Lisää pari purkkia tonnikalaa. Siivuta mukaan puolikas punasipuli ja lisää riisi. Sekoita hyvin. Viimeistele annos kananmunalla ja salaatinkastikkeella.

P4091683 P4091669

Herkullisia pääsiäishetkiä – mämmillä tai ilman! ;)


Posted in and tagged by NOORA.