SUPERSANKARILLENI

-2 -4 -6

Äitini on supersankarini. Vaikka tuolla ihanalla naisella on omastakin takaa huimia supersankarittaren voimia ja ominaisuuksia, pakkasin hänen äitienpäivälahjansa tällaiseen reppuun. Repullinen supersankarivoimia tuo varmasti hymyjä vastaantulijoidenkin huulille, kun äitini polkaisee Jopolla töihin viitta hurjasti hulmuten.

Kyllä. Se on taikaviitalla varustettu reppu. Näppärän viitan saa myös piiloon repun syövereihin jos jonakin päivänä tuntuu siltä, että ei jaksa ollakaan supersankari. Jumppakassiksi tarkoitettu pussukka on jokaisen supernaisen must-have.

-3-1

Ikään kuin vitsiksi tarkoitettu reppu taisi äidin reaktiosta päätellen olla mieluisampi lahja kuin sen sisuksiin piilotettu Desigualin neuletakki. Like mother like daughter.

Superia iltaa kaikille! <3


Posted in and tagged , by NOORA.