KEVÄTTÄ NENÄSSÄ

IMG_5203 IMG_5200 IMG_5204IMG_5208IMG_5210 IMG_5212

Millään ei malttaisi pysyä nyt neljän seinän sisällä, vaikka jokaisen ulkoilun jälkeen johonkin kohtaa kroppaa ilmestyy jonkinlaisen pörriäisen purema ja siitepöly saa silmät turpoamaan niin, että muistutan jatkuvasti Lumikin Uneliasta. Tästä keväästä otetaan nyt allergioista huolimatta ihan kaikki irti! Pieniä murheitahan nämä ovat ja luotan siihen, että olo helpottuu sitä mukaa mitä pidemmälle mennään. Sen verran täytyy toki varautua, että muistaa kantaa allergialääkkeitä laukussaan mukana jatkuvasti; en nimittäin halua testata, millaista jälkeä esimerkiksi hoitamaton ampparin pisto saa kropassa aikaiseksi, vaan apua on löydyttävä laukusta sitten heti. Meiltä löytyykin kyytablettipakkaus jopa auton hanskalokerosta. Ihan varmuuden vuoksi.

No mutta vaaleanpunaisella hupparilla saa huomion kiinnitettyä pois turvonneista silmistäni! Eikös? Kerroinkin pari päivää sitten, että harmaapinkin hupparin etsintä ei tuottanut tulosta, mutta tämä Bikbokin pinkki huppari toimi erinomaisena korvikkeena siihen saakka, kunnes sain itsetehdyn collegemekon valmiiksi. Zalandolta tilaamani huppari (*ei mainoslinkki) oli huippulöytö ja sen ahkera käyttö jatkuu varmasti. Ihanan pehmoisen hupparin uumeniin voi kääriytyä niin lenkillä kuin sohvanpohjallakin.

Neiti Nuhanenä toivottelee täältä kaikille oikein pirtsakkaa perjantaita! Aika lämmin päivä Mansen suunnalla meneillään – tästäkö se kesä nyt alkaa? <3

IMG_5211


HUPPARI BIKBOK   FARKKUTAKKI LEVI’S   FARKUT ZARA   KENGÄT MINNA PARIKKA


IMG_5201IMG_5205


Posted in and tagged by NOORA.