UUDEN KESÄLOOKIN VOITTAJA ON..

P5192457

Olimme Kirsin kanssa todella fiiliksissä, kun niin moni kävi jättämässä osallistumiskommenttinsa postaukseeni, jossa arvottiin väri+leikkaus-lahjakortti. Uutta kesälookia kaipasi siis moni! Luimme sydämet sykkyrällä kommenttejanne – kiitos ihanat, että osallistuitte niin innokkaasti yhteistyössä järjestämäämme kilpailuun!

Mutta kuka onkaan tuo onnekas voittaja, joka pian saa minulta sähköpostia..

Hän on Tiina, joka kommentoi arvontapostausta näin:

”Olisi ihana löytää oma luottokampaaja, joka tietäisi millainen hiustyyli itselle sopisi ja joku jolle voisi antaa vapaat kädet toteuttaa taikojaan. Edellisestä kampaaja käynnistäni ja varsinkin värjäyksestä on jo luvattoman kauan aikaa, minkä kyllä huomaa hiuksistani. Olisi ihana saada lisää itseluottamusta ja arjen piristystä uuden hiustyyli avulla. Kaipaan kampaajakäynnin jälkeistä tunnetta, kun kaikki tuntuu mahdolliselta ja voin tyytyväisenä astella pää pystyssä ulos kampaamon ovesta.”

P5192438

Lämpimät onnittelut Tiinalle ja mikäli kesälookin päivitys on ajankohtaista tai kaipaat vaikka kesäjuhliin ihastuttavaa kampausta, muistuttelisin samalla, että Parturi-kampaamo Blinkin Kirsi (Kaukajärvi, Tampere) tarjoaa blogini lukijoilleni  -15% alennuksen palveluistaan (ei koske tuotteita, eikä pidennyksiin tarvittavia materiaaleja). Mainitsethan aikaa varatessasi, että olet bongannut tarjouksen blogistani (koskee uusia asiakkaita).

Nyt hiukset tuulessa hulmuten kohti kesäistä lauantai-iltaa! <3

*Arvonta toteutettu yhteistyössä Parturi-kampaamo Blinkin Kirsin kanssa.


Posted in and tagged , by NOORA.