LIPPIS, JONKA KAIKKI HALUSIVAT

IMG_5951 IMG_5957 IMG_5948


LIPPIS R-COLLECTION (*saatu blogin kautta)    T-PAITA ZARA    FARKUT ZARA


Sain matkaani pari viikkoa sitten Helsingistä ehkäpä maailman pirteimmän lippiksen. Olin tutustumassa R-Collectionin uutukaisiin heidän showroomillaan ja goodiebagissa mukana matkassani Tampereelle reissasi räiskyvän oranssi lippalakki, jonka kaivoin esiin junassakin monta kertaa ihasteltavakseni. R-Collectionin klassikkotuotteet ovat varmasti monille tuttuja, mutta minulle tämä lippalakki oli ensimmäinen R-Collection-aarre ikinä. Siksi ylpeänä esittelinkin sitä heti kotiinpäästyäni äidille, siskolleni.. Noh, oikeastaan ihan kaikille. Ja samalla lähetin lähipiirilleni kuvan tuosta huikean hienosta Suomi-collegesta, jonka lisäsin välittömästi lahjatoivelistalleni. Sehän nyt olisi täydellinen hankinta satavuotiaan Suomen kunniaksi, vai mitä?

IMG_5958

Lippis, jonka ajattelin aluksi olevan jopa liian pirtsakka välillä vähän liiankin harmaaseen tyyliini, sai sekä minut että lähipiirini aivan pökerryksiin. Sille olisi ollut hurjasti rakastavia koteja tarjolla! Äitini muisti R-Collectionin jo vuosien takaa, siskoni mies ihastui oranssiin väriin ja itse olen aina kuvitellut, että lippalakit eivät oikein omaan päähäni istu, mutta tämä teki siinäkin poikkeuksen. Tämä kesäpirkko fiilisteli kesää lakki päässään heti monilla aurinkoisilla iltalenkeillä.

Aika ihana tuo R-Collection, vai mitä? Käsi ylös kuinka monelta löytyy merkin klassikkoanorakki vaatekaapista!

IMG_5950IMG_5955 IMG_5947


Posted in and tagged by NOORA.