SYKSYSISKONI MUN

P9246764 P9246772 P9236637 P9246747

Käyn niin harvoin nykyään elokuvissa, että leffateatterin penkkiin istahtaminen tuntuu todelliselta luksukselta, irtiotolta arjesta. Olen tosin huomannut, että elokuvissa käyminen on myös yksi parhaista rentoutumiskeinoista. Salissa ei voi näprätä puhelinta tai kahlata läpi sähköposteja, harvemmin mieleen putkahtelevat leffateatterin pimeydessä myöskään tekemättömät kotityöt. Jos kaiken kukkuraksi onnistuu valitsemaan elokuvan, joka vie hetkessä mukanaan, leffassa käymisestä tulee ihanan virkistynyt olo.

Blogissani on pyörinyt muutamana päivänä mainos perjantaina ensi-iltansa saaneesta Tulppaanikuume-leffasta. Jo pelkästään kaunis leffabanneri sai minut kiinnostumaan elokuvasta enemmän ja siksi ehdotinkin juuri Amsterdamista häämatkalta palanneelle pikkusiskolleni, että lähtisimme tsekkaamaan tuon uutukaisen. Leffavalintamme ehti tosin vaihtua matkan varrella muutamaan kertaan (kiitos keskustan tietöiden ja ruuhkassa istumisen..), mutta loppujen lopuksi istahdimme ex tempore-fiiliksen viemänä juurikin Tulppaanikuumetta katsomaan. Emmekä hetkeäkään katuneet valintaamme; en muista koska viimeksi olisin tykännyt mistään leffasta niin paljon kuin tästä. Amsterdamiin sijoittuva romanttinen draama oli kaukana lässynläästä ja höpöhöpöstä ja tarina piti niin hyvin hyppysissään, että parituntinen vierähti leffan pyörteissä ohi hurjaa vauhtia. Seuraavaksi voikin sitten jännityksellä alkaa odottaa Tuntematonta sotilasta ja Veljeni vartijaa – nekin molemmat varmasti näkemisen arvoisia!

P9246769 P9236603 P9246771 P9246767

Leffan lisäksi myös seurani oli erinomaista. Pikkusisko näytti syyslookissaan niin suloiselta, että innosta hihkuen ikuistin hänen asunsa myös blogin puolelle. Roosalla on mielestäni kaunis ja persoonallinen tyyli, joka ihastuttaa minua kovasti. Olemme luonteiltamme kuin päivä ja yö, mutta Roosan vaatekaapissa voisin välillä käydä kyllä lainausreissulla. Ja vaikka nuo järkyttävät tietyöt ja ratikkaprojekti Tampereen keskustassa käymistä hieman nyt häiritsevätkin, löytyy sieltä onneksi syksyn sulostuttamiakin lokaatioita. Näitäkin kuvia katsellessa voisi kuvitella itsekin olevansa Amsterdamissa.

Tulppaanikuumeelle siis iso peukku tältä suunnalta – jos joku kuume pitää näin syysflunssien aikaan napata, niin suosittelen siinä tapauksessa tätä! ;)

P9246763P9236605P9246750P9246770


Posted in and tagged by NOORA.