TAMPEREELTA PÄIVÄÄ

PA017074 PA017070 PA017091 PA017064

Tamperepäivän tervehdys täältä kotisohvalta. Siinä missä kalenterissa käännettiin tänään sivu uudelle kuukaudelle, samalla myös rakas Tampere täytti jälleen vuosia. Ikinuori kotikaupunkini hehkui juhlapäivän kunniaksi niin kauniissa väreissä, että päätin itsekin pukea asuuni ruskan sävyjä.


PUSERO NLY TREND  FARKUT ZARA   KUMISAAPPAAT NLY SHOES


Tilasin itselleni Nellystä erään takin, jonka saapumista odotin innosta hihkuen. Pinkki ja pörröinen talvitakki näytti kuvissa juuri sellaiselta takilta, joka piristäisi loskan keskellä, mutta sovittaessani sitä näytinkin lähinnä aamutakkiin kietoutuneelta teddykarhulta. Unelmatakki lähti siis palautukseen, mutta onneksi tilaukseeni kuului myös jotakin muuta; tämä keltainen, valtavilla hihoilla varustettu pusero on täydellinen väriläiskä syksygarderobiini. Keltainen ei ole ikinä kuulunut suosikkiväreihini, mutta jospa auringonkeltaiseen paitaan kietoutuminen toisi edes hitusen lisäenergiaa arkeen?

PA017039 PA017096 PA017103

Tampereella tapahtui tänään merkkipäivän kunniaksi paljon ja ennätin onneksi itsekin käydä edes pikaisesti keskustassa pyörähtämässä, vaikka aamu venyikin pitkäksi sängyssä köllötellen. Tampereen Kalamarkkinat ovat  nimittäin tapahtuma, joka kuuluu perinteisiini vuosittain. Kalaravintolan aurajuustokalalautanen on sellainen lautasellinen herkkuja, että sen väliin jättäminen olisi harmittanut pitkään. Koska täpötäydestä keskustasta ei löytynyt parkkipaikkaa läheltäkään Laukontoria, Matin käydessä asioilla minä nappasin nopeasti takeawayt matkaan. Ah, oli niiiiin hyvää. Seuraavalla kerralla kun edessänne on lautasellinen kalaa, maistakaapa kalan kaverina Keisarin morsian-jääteetä. Juoma kuului annoksen matkaan ja tästä taitaa tulla uusi suosikkini kalaruokien rinnalle.

Nyt kohti rentoa sunnuntai-iltaa. Tv:ssä pauhaavat missikisat ja edessä on lokakuun ensimmäinen viikko. Mukavaa iltaa kaikille! <3

PA017072 PA017054PA017081


Posted in and tagged , by NOORA.