MAINIO YLLÄTYS LUMIMYRÄKÄN KESKELLE

PA268592

Mä taivalsin läpi tuulen ja tuiskun.. Mutta kyllä muuten kannatti!

Tampere on vielä tämän päivän ajan jopa tavallista mainiompi. Mainio Clothing avasi nimittäin osoitteeseen Ojakatu 1 parin päivän ajaksi Pop Up-myymälän, jossa vierailin eilen pikaisesti. Rekeillä roikkui iiihania aarteita, iiiihanien hintalappujen kera, ja valikoimaa ja kokoja löytyi vielä paljon. Myymälä on vielä tänään auki klo 10.00-18.00, joten nyt jos koskaan manselaisilla on loistotilaisuus käydä tekemässä mainioita löytöjä. Arvatkaapa kuka täällä istuu uusi Mainio-hupparimekko päällään koneen ääressä!

PA268558 PA268604 PA268574 PA268584

Tutustuin Mainioon itse alunperin Karoliinan kautta, kun näin hänen yllään upean Mainio-asun. En itse ollut tuolloin tietoinen, että Mainio tekee myös huippuihania aikuisten vaatteita. Ei kulunut kuitenkaan kauaakaan, kun olin jo Mainio-fani. Mainio lähetti minulle loppukesästä testiin heidän tuotteitaan ja noista aarteista tuli pian käytetyimpiä vaatteitani. Rakastan laadukkaita materiaaleja, hauskoja ja näyttäviä printtejä ja olin jo pitkään kaivannut vaatekaappiini collegehousuja ja -takkeja, jotka kävisivät niin kotoiluun kuin muuallekin. Näissä vaatteissa on sitä jotakin – persoonallisuutta, laatua ja mukavuutta samassa paketissa!

mainio

*Kuvakollaasin Mainio-tuotteet saatu.

Tyhjin käsin en tosiaan eilenkään poistunut pop upista, joten ihania Mainio-aarteita tullaan jatkossakin näkemään asukuvissa. Sen lisäksi, että aikuisten vaatteiden hinnat oli alennettu huimin alennuksin, myös pikkuisten vaatteita löytyi pop upista hyvillä hinnoilla. Harmitti niin, että tällä hetkellä lähipiirissäni ei ole pikkuista, jolle olisin voinut ostaa tuon pikkuruisen Faces-bomberin. Norppa-tädillä meinaa toisinaan lähteä aivan mopo käsistä, kun pääsen lastenvaateostoksille. Onneksi joulu on taas jo nurkan takana niin pääsen kokoamaan pikkuisille pehmoisia paketteja.

Ovet aukeavat tunnin päästä, nyt kipin kapin jonoon Tampere!

PA268568 PA268578 PA268556


Posted in and tagged , , by NOORA.