TERASSIKAUDEN AVAJAISET

Ei ollut edes makkaraa grillattavaksi tai aurinkoa lämmikkeeksi, jääkaapista löytyi kuitenkin alkoholitonta skumppaa ja ruokakaupasta pari narsissia. Ja niin vaan saimme näilläkin eväillä parvekkeen kevätkauden startatuksi! Onneksi emme eilen syöneet vielä kaikkia tuomisia Tallipihan Pienestä Suklaapuodista. Nuo tryffelit sen kevään sitten lopulta tekivät.

”Koti kevätkuntoon”-projekti sai tänään vauhdikasta jatkoa, kun sohvapöytämme löysi vihdoin tiensä Tori.fi:hin ja seuraavaksi sama kohtalo odottaa sohvaamme. Parvekkeen siivosin nyt viimeistä nurkkaa myöten talven jäljiltä kuntoon ja pienen ripauksen kevättä sisustukseen toivat nuo perinteikkään aurinkoiset narsissit. En tajunnut hankkia niitä jo pääsiäiseksi, mutta toivottavasti näistä hankinnoista on iloa vielä pitkälle kevääseen. Kesää kohti mentäessä aion istutella parvekkeelle myös yrttejä, joista on sitten iloa niin kesäkeittiölle kuin silmällekin.

Loppuillaksi uppoudunkin sitten sohvanpohjalle leffailemaan, sitä ennen kahlaan kuitenkin läpi yllätysmunajahtiin tulleita kommentteja. Muistathan, että pääsiäisskaba jatkuu vielä tiistai-iltaan asti.

Kippis keväälle ja alkaneelle viikolle!

enkku2-1

It feels so good to get the things done and currently I’m enjoying our balcony, which is looking so clean and springish at the moment. We had a great Easter, but now it’s time to get back to business. Cheers to a new week!


Posted in and tagged by NOORA.