IHAN MUUMINA!

curiousnoora1

Olen ehtinyt jo suhteellisen kauan haaveilla sellaisesta Calvin Kleinin reilunkokoisesta collegesta, joita näkee nyt upeiden tyylilyylien Instagram-kuvissa ja muotiblogien postauksissa. CK-paita on kuitenkin hieman tyyris heräteostoksena hankittavaksi ja toistaiseksi olenkin malttanut mieleni ja jättänyt Calvinit kaupan hyllyille.

Ja hyvä niin.

Vastaani tuli nimittäin eilen kirjaincollege, joka oli pakko saada. Tässä paidassa eivät komeile nimikirjaimet C ja K, mutta ihana se on. Jokaisen Muumifanin musthave.

cnoora

Viralliseen Muumi-kauppaan tuli eilen myyntiin uusi erä supersuosittuja Muumi-puseroita, joiden edustaa koristaa siis valtava kirjain ja hahmo.  N-paidassa nyyhkii Näkymätön Ninni, ja myönnänkin hetken aikaa hieman harmitelleeni, että nimeni ei ala F-kirjaimella. Ninnikin on toki söpö, mutta tämä se vasta hurmaava hahmo olisi ollutkin!

Moomin Alphabet-nimellä kulkevaan puserosarjaan on luvassa vielä lisääkin kirjaimia ja itseäni paidoissa viehättää eritoten kuvitus, joka perustuu Tove Janssonin ensimmäisiin sarjakuviin. Kirjain kuvastaa sen sijaan hahmon englanninkielistä nimeä. Instagramista bongasin eilen myös koodin moomin10, jolla sai -10% alennusta paitatilauksestaan. Se oli menoa sitten; oma college on jo matkalla luokseni. Löytyykö oma kirjaimesi jo valikoimasta? Mikä hahmo sinä olet?

Psst. Näin joskus kauan sitten lehdessä jutun, jossa ihmisiä pyydettiin piirtämään Muumi ulkomuistista. Me testattiin Matin kanssa kuinka samainen tehtävä onnistuisi meiltä. Arvaa kumpi on kumman..

enkku2-1-1-1

Moomin Alphabet-sweaters are must-haves for Moomin-fans! Which one is your letter?


Posted in and tagged by NOORA.