NYXIÄ JA THE BALMIA MEIKKIPUSSIISI?

Blogini juhlii heinäkuussa syntymäpäiviään, ja sen vuoksi olen heinäkuun lopulle järjestänyt teille paljon mukavia yllätyksiä. Aloitetaan ensin meikkipussin päivityksestä! Joku teistä voittaa nimittäin upouudet tarvikkeet täydellisten loppukesän meikkien tekemistä varten.

Järjestämme yhteistyössä eleven-verkkokaupan kanssa arvonnan, jonka voittaja nappaa itselleen kaikki alla olevassa kuvassa näkyvät tuotteet. Arvonta suoritetaan Instagramin puolella, mutta sen ainutlaatuisuuden vuoksi halusin ehdottomasti vinkata teille siitä myös täällä blogini puolella. Myöhemmin esittelen tuotteet vielä myös meikkipostauksen myötä, joten pian pääsette näkemään mihin tuo NYX:n mieletön paletti taipuu ja kuinka upeat räpsyripset the Balmin ripsarilla taikookaan itselleen.

Käy heittämässä arpalippusi mukaan arvontaan täällä (@CURIOUSNOORA) ja kaikki tämä voi pian olla sinun..

ccnoora

Palkinto sisältää seuraavat tuotteet:

NYX Beauty School Dropout Freshman-paletti (sis. 32 luomiväriä ja 12 puuterimaista korostus- ja varjostussävyä)

the Balm Mr. Write (Now) Eyeliner Pencil (Dark Grey)

the Balm Cheater! Mascara

eleven on pelastanut minut pulasta jo monesti, sillä ennen tämän verkkokaupan bongaamista luottomeikkivoiteeni löytäminen oli työn takana. Kun Revlonin ColorStay-meikkivoidetta ei enää saanut jokin aika sitten Suomesta, jouduin tekemään tyyriitä tilauksia ulkomailta ja lopulta vaihdoin merkkiä kokonaan. Ilo olikin siis ylimmillään, kun tuttu ja turvallinen tuote tuli vastaan elevenin valikoimasta.

ccnoora – Kopio

Ihana eleven lupasi hemmotella teitä lukijoitani arvonnan lisäksi myös alekoodilla, jolla saatte -11% alennusta normaalihintaisten ostostenne loppusummasta. Koodi on voimassa 20.7.-27.7.2016 ja se koskee koko elevenin normaalihintaisten tuotteiden valikoimaa. Itse otan koodin heti käyttöön ja klikkailen kotiin taas pari purkkia Revlonia! ;)

CCNOORA INSTAGRAMISSABLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA

Postauksessa esitellyt tuotteet on saatu yhteistyön kautta. Arvonnan palkinnon sponsoroi eleven.fi. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuvasta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.

enkku2-1-1-1

Check out the giveaway on my Instagram and win all these amazing products! The winner will be announced later this week.


Posted in and tagged , , , by NOORA.