SYKSYN FARKKULOOK KUNTOON MARKS & SPENCERILTÄ

*Yhteistyössä Marks & Spencer

Jos sinun pitäisi määritellä hyville farkuille kuuluvia ominaisuuksia, mitä ne olisivat? Omalla kohdallani tärkeiksi elementeiksi nousevat hyvä istuvuus, laadukkuus ja materiaali, joka ei pitkänkään ajan kuluessa veny muodottomaksi. Farkkujen tulisi olla rennot ja mukavat päällä, mutta niiden ympärille pitäisi pystyä kokoamaan myös siistejä ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Toki myös edullinen hintataso tuntuu lompakossa mukavalle.

Onko tällaisia farkkuja edes olemassa? On. Ainakin Marks & Spencerin myymälässä.

Kun Marks & Spencer tiedusteli, haluaisimmeko käydä tutustumassa yhdessä Matin kanssa heidän kattavaan farkkuvalikoimaansa, lähdimme tutustumiskäynnille välittömästi. Muistattekin varmaan kuinka keväisen Oman tyylin löytöretken kautta löysin itselleni nämä farkut, jotka ovat vilahdelleet asukuvissa jatkuvasti? Tiesinkin siis jo etukäteen, että M&S:n rekeiltä löytyy upeita farkkuja syysasuja varten ja innokkaana halusin päästä esittelemään myymälän miestenpuolen valikoimaa myös Matille. Ahkerien puolimaratontreenien ansiosta kooltaan muuttunut Matti oli suosikkifarkkujen valitsemisesta vähintään yhtä innoissaan kuin minä; vaatekaapista ei tällä hetkellä löytynyt nimittäin yksiäkään sopivia farkkuja!

Farkkujen sovittaminen voi aluksi ajatuksena nostaa pahimmillaan tuskanhien otsalle, jos oma koko tai tyyli on vielä hakusessa. Ei hätää! Farkkujen sovittaminen myymälässä kuitenkin kannattaa, ja Marks & Spenceriltä löydät avuksesi sekä miesten- että naistenosastolta asiantuntevia ja avuliaita myyjiä. Aluksi kiikutimme molemmat sovituskoppeihin kolmet rekeiltä löytyneet suosikkimme ja ryhdyimme toimeen.

 Löysiin ja rentoihin farkkuihin tottunut Matti lähti rohkeasti testaamaan ensimmäisenä M&S:n Super Slim-mallia. Kapeampi malli istui miehen sanojen mukaan päälle ”yllättävän hyvin” ja treenatut juoksijan jalat olivat tässä mallissa tyttöystävänkin mielestä edukseen. Seuraavaksi jalkaan sujahtivat tummanharmaat housut mallissa Slim (39,95€), ja Matin kasvoilta paistoi suorastaan onni, kun hän pyörähteli peilin edessä. Slim-malli osoittautui istuvuudeltaan erinomaiseksi ja tummanharmaa väri oli mukavaa vaihtelua. Viimeiseksi Matti testasi rennompaa ja löysempää, mutta kuitenkin muotoiltua, Tapered-mallia. Veikkaan, että tämä malli olisi lopulta kiilannut voittajaksi, jos tummanharmaat Slimit olisivat jääneet testaamatta.

Seuraavaksi minä suuntasin kierrokselle myymälään. Niin miesten kuin naistenkin farkkuvalikoima on M&S:llä todella laaja ja sovituskoppiin kannattaakin kantaa erilaisia malleja ja värejä. Ties vaikka löytäisit upouudet suosikit vaikkapa rohkeilla kulutuksilla varustetuista farkuista tai värillisistä jeggingseistä!

Minä aloitin sovittamisen myös harmaista, Indigo-malliston, Skinny-farkuista (39,95€). Tiedättekö sen tunteen, kun farkut istuvat jalkaan täydellisesti eikä niitä malttaisi ottaa jalastaan enää ikinä? Näiden farkkujen kohdalla palava rakkaus syttyi välittömästi. Herkkupaloja löytyi kuitenkin rekeiltä niin paljon, että sovitus jatkui vielä. Olen ”revittyjen” farkkujen suuri ystävä ja siksipä vaaleat farkut kiinnittivät heti huomioni. Slim Boyfriend-malli oli päällä rento ja mukava, eikä kulutuksia ollut mielestäni liikaa. Näiden ympärille olisi saanut koottua valtavasti erilaisia asukokonaisuuksia. Viimeisenä vedin jalkaani vadelmanpunaiset housut, ja nämä olivat kuulemma ehdottomasti Matin suosikit. ”Pirteät, erilaiset ja raikkaat, ota nuo”, totesi mies, kun ilmestyin sovituskopista.

Kuten asukuvista saatoittekin jo päätellä, toistaiseksi nuo herkulliset pinkit housut jäivät vielä myymälään, mutta saattaapi olla, että seuraavan kahden viikon aikana käyn ne sieltä vielä itselleni ostamassa. Marks & Spencerillä alkoi nimittäin tällä viikolla kampanja, jonka aikana saat sekä miesten että naisten kaikista housuista -20% alennusta. Kampanja-aikaa kestää 28. elokuuta asti, joten syysfarkut ehtii nyt hyvin käydä hankkimassa itselleen. Farkku- ja housuvalikoima on valtava ja rekeiltä löytyy jokaiselle jotakin; pyydä rohkeasti myyjä avuksesi jos oma farkkulook on vielä löytymättä!

Me molemmat päädyimme valitsemaan itsellemme syksyksi harmaasävyiset farkut. Omia farkkujani tulette näkemään vielä lukuisia kertoja asukuvissa, sillä näiden farkkujen kanssa mahdollisuudet ovat rajattomat. Bleiserin ja kauluspaidan kera ne sopivat työpalavereihin, neuleen kera ne sopivat rentoihin syyspäiviin ja juhlavamman puseron kera ne sopivat vaikkapa syksynjuhliin.

Tyytyväisen denimpariskunnan on siis nyt helppo hymyillä. Käyhän sinäkin päivittämässä M&S:llä farkkulook kuntoon ja samalla voit löytää M&S:n mallistosta muitakin aarteita vaatekaappiisi- Matti esimerkiksi jo teki minulle vihjailuillaan hyvin selväksi, että tämä laukku olisi mukava löytää syksyllä lahjapaketista, kun mies täyttää 30 v..

Marks & Spencer-myymälän löydät Tampereen lisäksi Helsingistä, Hämeenlinnasta, Jyväskylästä, Lappeenrannasta ja Porvoosta. Farkkukampanja on käynnissä 15.8.-28.8. kaikissa M&S-myymälöissä.


Posted in and tagged , by NOORA.