DESIGNTORI-BONGAUS | VANHA NARTTU

P8284692 P8284716P8284704 P8284702

Syksyn kohokohtiin kuuluu aina ehdottomasti Tampereen oma Designtori. Käyn paikan päällä bongailemassa uusia tuttavuuksia, koluamassa läpi hurmaavia kojuja ja tekemässä hyviä torilöytöjä. Designtori on todellinen aarreaitta design-faneille ja täältä jos mistä, löytyy päivitystä syyslookiin.

Tällä kertaa tähtäimessäni oli muun muassa Vanhan Nartun myyntipiste. Löysin tämän persoonallisen ja humoristisen brändin jokin aika sitten Weecosilta, enkä sen jälkeen ole saanut erästä suomenpystykorvaa mielestäni..

P8284690 P8284700 P8284695

Kuten tiedätte, rakastan erilaisia uniikkeja ja hauskoja printtejä ja Vanhalta Nartulta niitä löytyy. Mirkka Nyrhisen suunnittelemat vaatteet ovat todellisia katseenvangitsijoita, mutta on myönnettävä, että eritoten brändin nimi sai minut jokin aika sitten perehtymään tähän kotimaiseen merkkiin tarkemminkin. Mirkka kertoi Designtorilla, että nimi herättää valtaosassa hilpeyttä ja positiivisuutta ja ottaen huomioon, että merkin tunnetussa suomenpystykorvaprintissä loikoilee hieman jo harmaantunut narttu, nimi on todellakin iskevä ja mieleenpainuva.

Vanha Narttu on osoitus kotimaisesta osaamisesta. Tuotteet on suunniteltu ja ommeltu nimittäin Kuopiossa ja kauhavalaisia pesulappuja myöten, Vanhan Nartun tuotteet ovat suomalaista kädenjälkeä. Koiria seikkailee niin housuissa, topeissa kuin laukuissakin ja kaunis suomalainen maalaismaisema lehmineen löytyy niin hatusta kuin mekostakin. Lopuksi tyyli viimeistellään vielä käsinveistetyllä puukorulla. Uniikkia, hymyilyttävää ja sulattaa taatusti muidenkin kuin koiraihmisten sydämet.

Doggy bag kainaloon ja kohti syksyä – saako Vanha Narttu helliä rapsutuksia myös teiltä?

P8284689

enkku2-1-1-1

Vanha Narttu, a Finnish clothing brand, makes your wardrobe happy and unique. Go check it out!


Posted in and tagged , by NOORA.