BLOGILAHJA, JOKA TOI MUKANAAN TUULAHDUKSEN LAPSUUDESTA

P8304841 P8304854 P8304883

Hain eilen mystisen pehmeän paketin postista. Sain viime viikolla viestiä, että minulle, Muumien ystävälle, olisi yllätyslähetys matkalla, mutta sen sisällöstä minulla ei ollut pienintäkään aavistusta. Muumit ja Lotus olivat vain saaneet blogini kautta selville, että Muumeilla on merkittävä rooli muun muassa keittiömme astiakaapissa, ja he halusivat ilahduttaa allekirjoittanutta.

Muumipaketit ovat aina tervetulleita tähän talouteen. Siksipä availinkin eilen jännittyneenä kuin hattivatti yllätyslahjaani.

Ja voi kuinka ihana yllätys sieltä paljastuikaan! Kirjoitan blogin kautta saaduista lahjoista ja tuotteista aina vasta sitten, kun olen ehtinyt testata niitä ja todettuani ne vinkkaamisen arvoiseksi. Mutta tämänpä paketin sisältö oli minulle jo tuttu juttu! Pari viikkoa sitten intoilin Matille käsipaperihyllyn edessä uuden Lotus Emilia Design FUN MUUMI-talouspyyhepaketin vuoksi ja kiikutin samaisen paketin myös välittömästi kassalle. Muumit ovat siis seikkailleet jo jonkin aikaa keittiömme talouspaperirullassa. Kuosi on ikisuosikkiani, Tove Janssonin ensimmäisestä, vuonna 1952 julkaistusta muumikirjasta Kuinkas sitten kävikään?, ja tuo Muumipeikon maidonhakumatka onkin minulle tuttu teos jo lapsuudesta.

P8304878P8304851 P8304863

Muumifanin sydän tanssahteli siis eilen Nuuskamuikkusen huuliharppumelodian tahtiin, kun yllätyslahjasta paljastui esiin sekä Lotuksen talouspaperirullapakkaus että tuo legendaarinen muumikirja, joka toi mukanaan lämpimän tuulahduksen lapsuudestani. Tämän kirjan sivuilta löytyy muun muassa kaikkien aikojen suosikkimuumikuvitukseni, Muumimamma marjojensa kera. Tämä aarre päätyy omaan kirjahyllyyni odottamaan lukijoitaan.

”Keskellä ruusunkukkien näät Muumimamman lempeän
noin marjat hattuun perkaa hän.
Hei, tervetuloa! hän huus,
kas, maitokin – voi ihanuus!”

Enpä olisi ikinä uskonut joskus kirjoittavani näin innostunutta postausta talouspaperista. Noh, Muumit nyt ovat vaan niin.. ♥

enkku2-1-1-1

Thank you Lotus Emilia for this perfect gift for a Moomin-fan!

*Kuinkas sitten kävikään?-kirja ja Lotus Emilia-talouspyyhepakkaus saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , by NOORA.