SYKSYINEN STAILAUS KAUNOKAISELLE

P9176506P9176438P9176534P9176455 P9176468

Lauantaina pääsin tutustumaan syysmuotiin oikein lähietäisyydeltä, kun Sokoksen Ladies First-tapahtuman yhteydessä kävin läpi vaaterekkejä ja asustehyllyjä stailaaminen mielessäni.

Roosa saapui Sokokselle mallinukekseni ja pääsin kokoamaan Sokoksen valtavan merkkivalikoiman joukosta hänelle syksyisen asun. Hän ei pelkää värejä ja antoi minulle muutenkin täysin vapaat kädet asukokonaisuuden luomiseen. Värimaailmaksi valitsin välittömästi lilan ja burgundyn eri sävyt, jotka taitavat tänäkin syksynä nousta väreinä suursuosioon. Mitä ihanuuksia rekeiltä lopulta löytyikään..

HUIVI PIECES   NEULE FILIPPA K   MOKKAHAME ESPRIT   REPPU MARIMEKKO   HATTU KN COLLECTION

Yhdistin hurmaavan oversize-mallisen Filippa K:n neulepuseron Espritin mielettömän ihanaan mokkanahkahameeseen. Samaisen hameen mekkoversiosta haaveilin myös Instagramin puolella ja mokkamekkokuume taisi tarttua myös erääseen ystävääni. Neuleen sekä hameen sävyjä löytyi myös Piecesin suurehkosta huivista. Sävyt alkoivat siis olla kohdillaan, mutta asu kaipasi kuitenkin vielä pienen väripilkun ja katseenvangitsijan viimeistelemään lookin. Juuri sopiva reppu löytyikin Roosan selkään Marimekolta. Mitä pidätte lopputuloksesta?

Asua kootessamme ihastuimme myös molemmat päätä pahkaa KN Collectionin Stella-hattuun.Tuota hurmaavaa hattua myydään Sokoksella mustana, ruskeana, harmaana sekä sinapinkeltaisena. Eikö olekin ihana ja ihan kuin Roosan päähän tehty?

P9176483P9176540 P9176479 P9176492

Iso ja lämmin syksyhali vielä myös kaikille teille, jotka tulitte moikkaamaan minua. Lukijoiden kanssa on aina mukava vaihtaa kuulumisia ja on ennen kaikkea hauska yhdistää kasvot kommenttiboksin nimimerkkiin. Rohkeimmat uskalsivatkin vetää minua hihasta myös Sokoksella ja parille teistä pääsin antamaan myös vinkkejä syysasujen kokoamista varten. Mikäli Sara on postauksen ääressä, olisi mukava kuulla, päädyitkö lupalta kiikuttamaan nämä Y.A.Sin housut kassan kautta kotiin?

Itse sen sijaan keräsin inspiraatiota aivan mielettömän upeasta Gloria Fashion Showsta, joka esitettiin Ladies First-tapahtuman yhteydessä suurelta screeniltä. Muotinäytös oli jo pelkän screeninkin välityksellä niin huikaisevan näköinen, että en voi kuin kuvitella kuinka upea se on varmasti ollutkaan paikan päältä seurattuna.

Muoti näyttää nyt kaiken kaikkiaan ihanan monipuoliselta ja värikkäältä – testailkaa tekin rohkeasti erilaisia sävyjä ja uutuuksia, se oma juttu saattaa löytyä sellaisten asusteiden ja vaatteiden joukosta, jotka eivät välttämättä rekillä roikkuessaan tunnu lainkaan omilta!

P9176503 P9176402

*Postaus toteutettu yhteistyössä Sokos Tampereen kanssa.


Posted in and tagged , by NOORA.