PÄIVÄN NASSU: TYTTÖJEN PÄIVÄ

PA118272 PA118266 PA118297 PA118279

”Tyttöjen päivänä 11.10. jokainen voi ottaa kuvan jostakin ”pinkityksestä” kotonaan/toimistollaan. Kyseessä voi olla vaaleanpunainen tai pinkki sisustustuote, kukka, leivos tai mitä ikinä! Plan on tunnettu “pinkityksistä”, joilla tarkoitetaan esimerkiksi rakennusten värivalaistuksia, tunnettujen patsaiden verhoilua, urheilujoukkueiden vaaleanpunaisia vaatetuksia yms.”

#tyttöjenpuolella#plantampere#unwomentampere

Kun sain ylläolevan viestin Plan Tampereelta ja UN Women Tampereelta, päätin heti, että minäkin haluan auttaa. On Kansainvälinen Tyttöjen päivä ja tänään jos koskaan, pitää girl powerin näkyä ja tuntua. Tyttöjen päivä on tänään näkynyt globaalisti ja Suomessa erilaisten tapahtumien kautta, kun vapaaehtoiset ovat järjestäneet tempauksia, kertoneet tyttöjen oikeuksista ja keränneet varoja tyttöjen hyväksi. Päivän tarkoituksena on ollut muistuttaa syrjinnästä, jota tytöt ympäri maailman kohtaavat, mutta samalla myös painottaa sitä, että tytöistä löytyy voimaa.

Selailin juuri omaa Instagram-feediäni ja ilokseni huomasin, että #tyttöjenpuolella-tägi oli kerrassaan hurmaavan pinkki. Kuvia oli paljon ja sinäkin ehdit vielä mukaan. Ota kuva pinkeistä huulistasi, vaaleanpunaisesta ruusukimpusta tai pinkistä kahvimukistasi ja ole tyttöjen puolella.

Mitäkö minä pinkitin?


Posted in and tagged by NOORA.