VIIDEN EURON HALLOWEEN-LOOK

PA289766

Näääh, en ole suuntaamassa Halloween-kekkereihin tai muutenkaan tämä kyseinen juhla ei juurikaan napostele muuta kuin karkkien saralla, mutta aina kun eteeni tulee hyvä tekosyy tehdä vähän villimpiä meikkikokeiluja, I’m ready! Niinpä alkavan Halloween-viikonlopun kunniaksi kerron teille, kuinka Noita-Noora syntyi.

Ehkäpä joku siellä juuri pohdiskelee Halloween-kemujen lookiaan ja nappaa tästä näppärän viiden euron ”pukuvinkin” talteen.

PA289774 PA289794 PA289755 PA289768

Dramaattinen noitalookini sai inspiraationsa Tigeristä löytämieni asusteiden avulla. Hurjan hieno ja näyttävä päähine on pantaan kiinnitetty hattu, jonka edestä löytyy muhkea pitsirusetti ja muita härpäkkeitä. Hintaa tällä päähineellä oli kolme euroa ja väriltään tuo noidanlakki on keltainen. Hatussa roikkuva pallokuvioinen pitsi inspiroi minua piirtämään kajalilla kasvoihini ikään kuin pitsin jatkoksi mustia pisteitä ja tumman silmämeikin nurkkaan piirtelin hämähäkinseitin. Seitti-idea pompsahti mieleeni nähtyäni Tigerissä nuo erittäin coolit hämishanskat (2€), joilla tämä look lopulta viimeisteltiin.

Näyttävän meikki-ja päähinekombon ansiosta et tarvitse yllesi muuta kuin mustat vaatteet ja olet hetkessä kemujen hurmaavin noita-akka. Tekoripset ja voimakas huulimeikki sopivat tietysti kiukkusimmankin noita-akan Halloween-tyyliin.

PA289792 PA289756 PA289793

Karmaisevan hauskaa perjantai-iltaa kaikille!


Posted in and tagged , by NOORA.