HUONON VIIKON KULTAHIPPUSET

P1085936 P1085956 P1085952 P1085941

FARKUT ZARA     NEULE NEW YORKER      SUKAT ADIDAS ORIGINALS

P1085929

Yksi huonoimmista viikoista pitkiin aikoihin. Väsytti, kiukutti, palelsi ja lopulta viikko toi mukanaan myös todella surullisia uutisia. Oli harmaata niin ikkunan takana, vaatevalinnoissa kuin mielessäkin. Tällaisia viikkoja ei heti alkuvuoteen toivoisi. Mutta niinhän sitä sanotaan, että jokaisella sadepilvelläkin on kultareunuksensa. Niinpä keräsin yhteen mälsän viikon kohokohdat.

♥ Kyläily Eva-muorin luona. Eva-muori asuu miltei naapurissa ja arki-iltaa piristikin kovasti mummutuokio. Kotiinviemisiksi sain erinomaisen ihanat villasukat ja ne ovat lämmittäneet jo monena iltana viluisia varpaita.

♥ Etsin kunnes löysin – mustan neulepuseron nimittäin. Luulisi, että mustia neulepuseroita on kaupat pullollaan, mutta minä etsin juuri tällaista. Juuri tällaista, mikä minulla on näissä kuvissa päälläni.

♥ Testasin ennakkoluulottomasti räiskyvintä sävyä, mikä Maybellinelta saamastani yllätyshuulivoidepaketista löytyi. Lila Maybellinen Babylips Color Crayon sulatti sydämeni (sävy Playful Purple). Lila on kiva!

curiousnoora

♥ Oli Sannan Ruokakassi-viikko. Tein kolme täydellisesti onnistunutta illallista ja sekös tätä katastrofikokkia hymyilytti.

♥ Naapurista löytyi helmi. Pietamo kutsui minut luokseen tutustumiskäynnille ja korulippaastani löytyy nyt uusia aarteita — ja pian löytyy ehkäpä juuri myös sinun korvistasi!

♥ Kahden vuoden mattoetsintä päättyi, kun tilasin Vallilan aleista meille täydellisen maton eteiskäytävän lipaston alle. Erinomainen 14,50 euron löytö!

♥ Eppu. Eppu ihan vaan ylipäätään. Sydän meinasi eilenkin oikein pakahtua, kun Eppu kipusi syliin nuolemaan poskelle vierähtäneet kyyneleet pois. On se aarre.

Löytyihän niitä kultahippusiakin tästä viikosta. Tänään pidetään kädestä kiinni, tehdään hyvää ruokaa ja halitaan paljon. Ehkäpä viikonloppuna jo hymyilyttääkin.. <3

Suloista perjantai-iltaa kaikille!


Posted in and tagged by NOORA.