HURMAAVA PUTIIKKI PIETAMO (+ ARVONTA!)

IMG_2898 IMG_2907

Ei sen tarvitse kuin vilkutella pilvenraosta, ja olo on heti energisempi. Aurinko armas ilahdutti tänään päivääni niin, että akut latautuivat hetkessä täyteen. Timanttisen hyvää fiilistä nostatti vielä pari upouusia korvakorujakin. Diamonds are a girl’s best friend ja nämä timantit vasta ihania ovatkin.

Naapuristani (miltei ihan kirjaimellisesti!) löytyi todellinen helmi. Kun Pietamon tytöt kutsuivat minut tutustumaan hurmaavaan putiikkiinsa Sulapuronkadulle, olin niin innoissani ensinnäkin siitä, että täältä meidän nurkilta löytyy näin ihastuttava putiikki. Lahjapulmatkin kaikkosivat kerta heitolla – Putiikki Pietamoon suuntaan nimittäin seuraavalla kerralla, kun yritän keksiä jotain persoonallista ja ihanaa ystävälleni lahjapakettiin! Suomalainen käsityö on aina hyvä lahjaidea, eritoten kun tuotteet ovat näin sydämellisiä ja rakkaudella tehtyjä.

IMG_2899

Putiikki Pietamo on vuonna 2016 perustettu kangaskauppa, joka kätkee sisuksiinsa kankaiden lisäksi myös ihania koruja ja vaatteita. Pietamo valmistaa ja suunnittelee mallistoiden vaatteet itse, tuotantoerät ovat pieniä ja Pietamon palveluihin kuuluu myös korjausompelu. Toiminta on eettistä ja tuotanto toteutetaan mahdollisimman ekologisesti. Mallistossa olevat vaatteet on mahdollista saada muokattua pientä korvausta vastaan asiakkaiden toiveiden mukaisiksi ja jopa kankaan valintaan on mahdollista vaikuttaa.  Ja voih, malliston vaatteet ovat aivan ihania- toivon kovasti, että jonain päivänä myös omasta vaatekaapistani löytyvät sekä Marianna-mekko että Nuoli-leggarit, nämä laadukkaat vaateaarteet saivat minut aivan pähkinöiksi! Pakko myöntää, että elämäni ensimmäinen, juuri minulle räätälöity mekko houkuttaisi sekin ajatuksena kovasti.

IMG_2901

Tällä kertaa vietin kuitenkin tovin eritoten Pietamon koruhyllyn ääressä. Sain valita tutustumiskäynniltäni kotiinviemisiksi kaksi paria korvakoruja ja näihin koivuvaneriin kaiverrettuihin, käsityönä valmistettuihin Timangeihin ihastuin heti. Jokainen pari on uniikki yksilönsä ja se tekee mielestäni näistä timanteista entistä ihanammat. Kellään muulla ei ole tismalleen samanlaisia Timangeja kuin minulla. Hurmaava karhupariskunta heräili talviuniltaan ja nekin ovat päässeet jo tällä viikolla korviini. Mintunvihreillä yksityiskohdilla koristeltu nappikorvakoruduo on herättänyt jo kovasti ihastusta ja Mesikämmenet ovatkin valloittaneet jo monia sydämiä. Siksi onkin ihana kertoa, että..

pietamo

..Pietamon tytöt halusivat hemmotella myös teitä! Yksi onnekas voittaa nimittäin valitsemansa korvakorut Pietamon valikoimasta. Käy valitsemassa suosikkisi täältä ja kerro kommentissasi, mitkä korviksista haluaisit itsellesi voiton osuessa kohdallesi. Voittaja arvotaan sunnuntaina (22.1.) klo 18:00. Timangit? Mesikämmenet? Kaija-korvakorut? Tiedän, valinta on vaikea.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt! Voittajalle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse. Iso kiitos kaikille osallistuneille. <3

IMG_2922 (2)IMG_2909IMG_2902

*Timangit ja Mesikämmenet saatu blogin kautta Putiikki Pietamolta.


Posted in and tagged , by NOORA.