MASENTAVAN MAANANTAIN LAUKKU

P1216475 P1216468 P1216472

Hei kuuraparta! Maanantai-päiväni sujui itseasiassa perusmaanantaita paremmissa fiiliksissä, mutta pitääkseni huolen siitä, että viikko varmasti alkaa hyvällä mielellä, nappasin laukkuvalikoimastani matkaan sen laukun, jonka kanssa maanantaikin on yhtä juhlaa. Jokunen saattaa muistaakin, että tilasin tämän laukun joulun alla Asokselta, mutta käytäntö on kuukauden aikana osoittanut, että se on kaikkea muuta kuin kätevä. Käytännöllisyydestä kuitenkin tinkii mielellään, onhan laukku sentään äärimmäisen söpö. Ja joskus söpöyskin riittää.


LAUKKU  VALERY NEW YORK (ASOS)   NEULEMEKKO H&M     SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL (*blogin kautta saatu)   KORVAKORUT PIETAMO*


Laukun sisuksiin sopivat vain välttämättömyydet, eli avaimet ja kännykkä. Koska bloggaajan välttämättömyyksiin kuuluu aina myös järjestelmäkamera, lumiukko on jäänyt kaappiin nyyhkimään, kun olalle on heilahtanut isompi veska. Koska talvikauden pituutta on niin kovin vaikea ennustaa, olen päättänyt ottaa lumiukon nyt ahkeraan käyttöön. En nimittäin oikein näe tätä laukkua osana kesäasuja. Sattuneesta syystä.

P1216473 P1216469 P1216484

Meillä oli siis lumimiehen kanssa oikein kiva maanantaipäivä. Sannan Ruokakassi kiikutettiin taas ovelle, siivosin Tuplajuuston ja John Deeren kotikolon, postiluukusta löytyi aivan mahtava ylläripaketti ja löysin Matille jo erinomaisen nimpparilahjankin. En tiedä johtuiko yllättävän kiva maanantai glitterillä kuorrutetusta lumiukosta, mutta ei sen mukana keikkumisesta haittaakaan ollut.

Pidetään kiva päivä tänäänkin, eiksjoo?

P1216464


Posted in and tagged by NOORA.