TAMMIKUUN PARAS ALELÖYTÖ

P2037592 P2037587 P2037573

Erinomaista lauantaiaamua kaikille! Vietin eilen maailman rentouttavimman lomapäivän ja heräsin tänä aamuna pirteänä kuin peipponen ottamaan viikonloppua vastaan. On toisaalta todella ihanaa herätä joskus lauantaiaamuunkin näin aikaisin, kun edessä on piiitkä kokonainen päivä, vailla suunnitelmia ja velvollisuuksia. Eipähän kiidä viikonloppu ihan niin nopeasti ohi kuin yleensä!


TAKKI OBJECT     NEULE H&M      FARKUT ZARA    HUIVI GINA TRICOT
KENGÄT ECCO SHOES (*blogin kautta saatu)


Tein eilen nopean kierroksen keskustassa ja tsekkailin, josko alerekeille olisi jäänyt vielä aleaarteita roikkumaan. Matille ostamaani paitaa lukuunottamatta ostossaalista ei kertynyt, mutta se ei haitannut lainkaan, ylläni oli nimittäin jo ehdottomasti talven paras alelöytö. Tämä hankinta ilahduttaa minua varmasti myös tulevina talvina. Sellaiset alelöydöthän niitä parhaita ovatkin, jotka säilyvät vaatekaapin kulmakivinä vuodesta toiseen.

P2037579

Löysin jokin aika sitten Stockmannin alennusmyynneistä upean takin. Objectin takin alkuperäinen hinta oli kiivennyt jopa 150 euroon, mutta nyt tuon käytännöllisen ja lämpimän aarteen sai kassan kautta kotiin 27 eurolla. Takki pitää vettä, lämmittää kovillakin pakkasilla ja sen hauskat yksityiskohdat tekevät siitä persoonallisen näköisen. Esimerkiksi selässä olevan valtavan taskun merkitystä en ole vielä ratkaissut. Hihoissa on kivannäköiset pitkät resorit, taskut ovat suuret ja koko komeuden kruunaa karvareunushuppu. Mitä muuta sitä talvitakilta voisi edes toivota?!

Ja toki aleprosenttikin oli iloinen yllätys!

Ikkunan takana kimalteleva puita kuorruttanut lumipeite kertonee siitä, että takille on tarvetta tänäänkin. Leppoisaa lauantaita kaikille. <3

P2037576P2037582


Posted in and tagged by NOORA.