TSEMPPIPÖRRIÄISEN PURAISEMA

P2047713 P2047711 P2047701


TAKKI ADIDAS ORIGINALS    VERKKAHOUSUT  ADIDAS ORIGINALS   TENNARIT SOWHAT/VAMOS (*blogin kautta saatu)


P2047725P2047722

Huhheijakkaa! Onpa ollut tehokas päivä!

Joku tsemppipörriäinen taisi puraista minua matkalla töistä kotiin, sillä laitoin saman tien hösseliksi, kun avasin kotioven. Olen tehnyt viimeaikoina paljon työhommia, ja kerran jos toisenkin, kotihommia on tullut lykättyä niitä ”sitten kun”-päiviä odottamaan. Mutta tänään, tänään minä sähelsin kodin kuntoon.

Ensin ruokaa perheelle! Minun oli jo sata kertaa pitänyt testata pulled pork-pastaa ja tänään oli vihdoin se päivä, kun testasin tuota herkkua. Voi pojat siitä tuli hyvää! Samalla tein inventaarion jääkaappiin ja tsekkasin kaiken maailman purkkien ja purnukoiden päivämäärät. Kun pastalautasellinen oli kumottu ääntä kohti, olikin sitten hyvä aloittaa pyykkirumba. Kolme koneellista pyykkiä on jo pesty, ja tällä hetkellä koneessa pyörivät jouluverhot. Kyllä. Punaiset verhot sopivat niin ihanasti Talvimuumi-lakanoihimme, että en malttanut vielä luopua niistä. Nyt eletään jo kuitenkin helmikuun puoltaväliä, joten ikkunaan pääsivät keveämmät sävyt ja lakanat vaihtuivat keväisempiin. Pötköttelytyynytkin saivat väriä ylleen!

P2047716

Olin niin fiiliksissä tästä energiapommistani, että lopulta vaihdoin vielä verkkarit jalkaan, poljin 20 kilometrin lenkin kuntopyörällä ja pitkästä aikaa jopa avasin selkäjumeja putkirullalla. Tämän postauksen kuvat on muuten otettu jo miltei pari viikkoa sitten (joo ei, ei juurikasvu nyt ihan näin nopeasti tehnyt comebackia, kun tukka juuri laitettiin kuntoon), mutta olen ollut niin laiska treenaaja ja sporttailija viime aikoina, että verkkariasukuvatkin olivat syystä tai toisesta jääneet laiskoina lepäilemään muistikortille.

Mutta nyt, nyt juon niin ansaittua ja hyvänmakuista kahvikupillista Eppu vieressäni ja odottelen salaperäistä lähetystä. Matti on töissä, mutta kertoi minulle, että lähetti saapuu ystävänpäivälahjani kanssa pian. Olen siis vahdissa kotosalla ja odotan jännitys mahanpohjassa kuplien, että mitähän tuo miekkonen nyt on keksinyt.. <3


Posted in and tagged by NOORA.