VIIMEISIN LAUKKUHANKINTANI

P2188996 P2189000 P2189001

Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että kuvaan paljon. Aina ja koko ajan. Päivittäin otan kymmenittäin kuvia ja järjestelmäkamera kulkee mukanani paikasta toiseen. Kantapään kautta olen oppinut, että kameraa tarvitaan useimmiten juuri silloin, kun se ei ole mukana, joten olen alkanut pelata varman päälle ja kantaa sitä miltei aina laukussani. Ongelmaksi onkin muodostunut vain se, millaisessa laukussa kameraa kannattaisi kantaa. Uusi kamerani oli sen verran arvokas hankinta, että haluan tietysti pitää huolen siitä, että se ei pääse kolhiintumaan kassin pohjalla.

Monesti ottaessani vaikkapa miljöössä kuvia, olalla heiluva käsilaukku on lähinnä tiellä. Laukkuaan ei kuitenkaan viitsi jättää maahankaan lojumaan. Pähkäilyni johtikin lopulta siihen, että oikeanlainen kameralaukku minun käyttööni kulkisikin jatkuvasti selässäni, reppuna. Ei ollut kuitenkaan helppo tehtävä löytää reppua, joka täyttäisi niin käytännöllisyys-, laadukkuus-, koko- kuin ulkonäkövaatimuksenikin, ja etsintäni tuotti tulosta lopulta vasta viime viikolla.

Zarasta löytämäni reppu on napakasta tekonahkasta valmistettu, se pitää muotonsa, on materiaaliltaan tarpeeksi paksua suojaamaan omaisuuttani ja edessä olevaan pikkutaskuun mahtuu jopa pari objektiivia. Reppu on myös todella sievän näköinen! Hankintaa ei tarvinnut hinnankaan puolesta pähkäillä pitkään – 15,95€ oli oikeinkin kohtuullinen hinta tästä aarteesta! Samaista reppua löytyy myös ihanassa vaaleassa sävyssä, mutta ajattelin tumman sävyn säilyvän tässä tarkoituksessa parempana pidempään. On sanomattakin selvää, että taskuvarkaiden kanssa saa reppu selässä olla extravarovainen, mutta muuten tämän aarteen löytäminen sai kyllä hymyn huulille.

Napatkaahan laukkuvinkki talteen jos kevätreppu on vielä hakusessa! <3

P2188999 P2189004curiousnoora instagram


Posted in and tagged by NOORA.