15 x ASU

1 2

  1. 1.KORVAT HÖRÖLLÄ   |       2. HUPPU HUIVISSA |     3. MAANANTAIPANTTERI   |      4. HATTARAA  |      5. KENGÄLLINEN KEVÄTTÄ  |     6. KORKKARIT + VERKKARIT, KAS SIINÄ VASTA KOMBO!  |      7. MARKS & SPENCERIN KANSSA KOHTI KEVÄTTÄ |     8. TÄMÄN PITI OLLA MATIN NIMIPÄIVÄLAHJA  |     9. PÄIVÄNI ALIISAN MUMMONA  |      10. LA-LA-LASKIAINEN  |      11. SINISENÄ KUIN SANNI |       12. UV-KISSAN TOIVOTUKSET  |     13. PÄIVÄN PANTTERI  |     14. ÄKKILÄHTÖ KEVÄÄSEEN |         15. TAMMIKUUN PARAS ALELÖYTÖ

Onko teillä ollut ihana päivä tänään? Ajattelin, että pieni naistenpäiväylläripylläri voisi olla aika nappivalinta tämänpäiväisen postauksen aiheeksi. Alkuvuoden aikana blogiin on pärähdellyt yhdet jos toisetkin asukuvat (kiitos tuon mahtavan miekkoseni, joka on oikein toden teolla innostunut treenaamaan valokuvaamista! <3) ja sen vuoksi kokosinkin yhteen 15 omaa lemppariasuani viime kuukausien ajalta. Olisi hauska kuulla mikä asuista on juuri sinun suosikkisi?

Oma TOP3:seni koostuu ehdottomasti asuista numero 7., 8. ja 14.

Koska haluan laittaa keskiviikon kunniaksi jakoon myös pienen hemmottelupaketin, arvon herttaisen yllätyslahjan (.. joka sisältää mm. pirtsakat Happy Socksit!) kaikkien niiden kesken, jotka jättävät kommentin tähän postaukseen. Kerro siis kommentissasi mikä asuistani on sinun suosikkisi 9.3. klo 18.00 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Voittaneen kommentoijan nimi ilmoitetaan tämän postauksen perässä 10.3.

EDIT:// ONNEA Saara A.! Onnetar istui olkapäälläsi ja pieni hemmottelupalkinto on sinun! <3

Ja hei, täältä tulee vielä yksi virtuaalihali kaikille teille! <3


Posted in and tagged , by NOORA.