PERJANTAIPUNAT

IMG_3789IMG_3783

Erinomaista perjantaihuomenta kaunokaiset! Sen lisäksi, että ihastuin eilen palavasti Specsaversilla Ivana Helsingin ruusukultaisiin pokiin, viikkooni on kuulunut eräs toinenkin innokkaita hihkaisuja aiheuttanut tykästyminen — täydelliset mattahuulipunat ovat nimittäin löytyneet! Perjantain kunniaksi hymyhuulet punataan siis näillä herkuilla, jotta ovella kolkuttelevan viikonlopun kunniaksi hymyilyttää vielä hitusen enemmän.

Sain nämä kaksi mattahuulipunaa eleveniltä testiin jo jokin aika sitten, mutta vähän varovaisena huulipunien käyttäjänä testailin niitä aluksi turhankin maltilla. Kun sitten huomasin, että eritoten näissä ja näissä asukuvissa Revlonin mattapunalla punatut huulet näyttivät oikeinkin kivoilta, heitin Ultra HD Matte Lipcolorin vaaleamman sävyn laukkuuni ja aloin käyttää sitä päivittäin. Tätä voitaneen siis kutsua todelliseksi tykästymiseksi. Nestemäinen mattapuna jättää huulille ihanan samettisen tunteen ja sävyn, joka kestää ja kestää mattapintaisena pitkään. Nämä mattaherkut eivät myöskään kuivata huulia.

IMG_3785 IMG_3784 IMG_3786

Oikeassa reunassa olevissa pikkukuvissa huulillani on tuota vaaleampaa sävyä ja siitä onkin viikon aikana tullut supersuosikkini. Sävy on todella kaunis ja hillitty ja tavoistani poiketen olen ”uskaltanut” laittaa huulipunaa jopa arkimeikkiini. Vasemman reunan pikkukuvien pirtsakka punainen on sen sijaan erinomainen kesäsävy. Kun kasvot hieman päivettyvät, korallinpunaiseen vivahtava pinkki pääsee paremmin oikeuksiinsa. Kuvittelen varmaan, mutta aivan kuin mattapunat jollakin tavalla loisivat huulista myös muhkeammat!? Se tuskin on mahdollista, mutta erittäin kiva bonus jos näin on. Ainakin punat pysyvät erinomaisesti reunoja myöten paikoillaan. Täydet kymmenen pistettä siis tälle kaksikolle!

Me Epun kanssa toivotellaan kaikille ihastuttavaa huulipunaperjantaita — mitä sävyä sinä sipaisit huulillesi tänään?


EDIT:// Ihana, kultainen eleven.fi haluaa tarjota myös teille mahdollisuuden shoppailla Revlonin tuotteita edullisemmin. Koodilla CC15 saat -15% alennusta normaalihintaisista Revlonin tuotteista. Tuotteet löydät täältä. Happy shopping! <3

Koodi voimassa 19.3. asti. Bloggaajalle ei kerry tuloja sivustolle linkin kautta ohjautuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.


IMG_3621instagramcuriousnoora

*Revlon mattahuulipunat saatu testiin/ eleven.fi.


Posted in and tagged , , by NOORA.