VALOPILKKUJA

P5071810 P5051607 P5061678

Hahaa, tavoitteet täytetty! Otin itseäni niskasta kiinni, rekrytoin avukseni oman Mattiseni ja niinpä me pistettiin parveke kesäkuntoon heti viikonlopun alkajaisiksi. Aivan kuten lupasinkin. Parvekelasit jäi vielä pesemättä, mutta sitä varten täytyy kerätä vielä hieman rohkeutta tai suostutella asiaan ammattilainen (=Matti). Korkeanpaikankammoinen Noora ei seitsemännessa kerroksessa oikein siitä hommasta suoriudu. Tosin parvekelasien peseminen on tällä hetkellä aivan turhaa hommaa.  Asumme rakennustyömään vieressä ja pölyä puskee partsille jokaisesta ikkunanraosta päivittäin.

Kun hommat oli hoidettu, laitoimme heti grillin kuumaksi ja käristelimme talkoomakkarat iltapalaksi. Tein omaa lempparisalaattiani makkaroiden kylkeen ja aika nopeasti kesäolo otti taas vallan grilliherkkuja popsiessa. Tuota raikasta salaattia suosittelen testaamaan; avokado, leipäjuusto ja viinirypäleet sopivat yllättävän hyvin yhteen!

P5051608 P5061682 P5071817

Samalla ripustelin paikoilleen myös pari Clas Ohlsonilta ostamaani aurinkokennovalaisinta. Riippuvat valaisimet syttyvät automaattisesti illan hämärtyessä ja ovat muotoilultaan ihanan modernit tunnelmanluojat. Samaisia valaisimia olisi saanut ostettua myös aurinkokennovaloketjun muodossa, mutta yksittäisten valaisimien paikkaa on helpompi vaihdella parvekkeellamme. Vaikka parvekkeelle ei aurinko paista kuin hetken aikaa illalla, valaisimet syttyivät kauniisti iltahämärällä valoa tuomaan.

No niin kesä, me oltas nyt valmiita toivottamaan sinut tervetulleeksi!

Ps. Luontoäiti oli vitsikkäällä tuulella — ikkunan takana satoi aamulla vaakatasossa lunta herätessäni. Haha. Hauska juttu.

P5061692 P5061685


Posted in and tagged by NOORA.