LOMARETKI ETELÄÄN

T-PAITA  CALVIN KLEIN JEANS FARKUT  ZARA  TAKKI  ZARA  KORVAKORUT CORUU (*saatu)  AURINKOLASIT  H&M

Jo torstai! Ei voi olla!

En ole tämän ensimmäisen lomaviikon aikana juurikaan tehnyt mitään, mutta viikko on muka kiitänyt jo reilusti yli puolen välin. En tiedä onko kukaan pystynyt tieteellisesti todistamaan, että aika kuluisi lomalla nopeammin kuin duuniviikkoa läpi puurtaessa, mutta siltä se ainakin tuntuu.

Tälle päivälle on onneksi luvassa pienimuotoinen lomaretki etelään, ja lopuillekin lomapäiville on pakko keksiä jotain kunnon tekemistä ettei kallisarvoinen kesäloma sujahda ohi vain kotona maleksien.

Tämä on jo itseasiassa toinen reissu Helsinkiin viikon aikana, sillä sunnuntaina kävimme Matin kanssa lahjomassa erästä pientä synttäripoikaa. Näpertelin Nöpsylle oman kukkakimpun, jonka sisuksiin piilotin Disneystoresta hankkimani Tsum Tsum-pehmon. Kukkakimppu syntyi siis tätä tutoriaalia noudattaen, mutta tein siitä vielä hitusen lapsekkaamman lisäämällä koiran kurkistelemaan ruusujen seasta sankaria. Kiitokset vielä 2-vuotiaalle supersankarille juhlista!

Synttäriasuni koostui sunnuntaina tämän hetken lempparivaatteistani. Zaran vaaleansininen denim-bomber on ollut huippuostos ja vaikka kauhistelinkin aluksi CK:n t-paidan hintaa, olen käyttänyt sitä jo miltei nyt koko rahan edestä. Mukava look sopi täydellisesti autossa istumiseen ja kakun syömiseen.

Iloa kaikkien päivään, minä suuntaan pakkailemaan nyt reissureppuani! <3


Posted in and tagged by NOORA.