KULTAINEN HETKI

P8254559 P8254536 P8254551 P8254544


PUSERO LINDEX    FARKUT MARKS & SPENCER (*saatu)    REPPU ADIDAS ORIGINALS   TENNARIT MINNA PARIKKA


Ensimmäinen työviikko loman jälkeen on jo pian purkissa ja paluu arkeen kävi huomattavasti kivuttomammin kuin mitä olin kuvitellut. Ehdin jo parin viikon loman aikana alkaa kaivata arkirutiineja, herätyskelloa, suunnitelmia ja järjestelmällisyyttä. Kun olo on tehokas ja päivän aikana saa edes jotain aikaiseksi, on olokin jotenkin energisempi. Kesälomaa on vielä takataskussa viikko, jos syksyllä alkaakin kaukokaipuu vaivata tai pieni breikki alkaakin kuulostaa hyvältä idealta. Joka vuosi se syksyn pimeys ja pituus nimittäin onnistuvat yllättämään.

Mitä teille kuuluu? Oletteko jo napanneet arjesta kiinni kesän jäljiltä? Meidän syksymme alkaa taas Matin työreissulla toiselle paikkakunnalle; se on aina se viimeinen merkki siitä, että on aika sanoa kesälle hyvästit. Sitä ennen nautitaan kuitenkin vielä viikonlopusta ja toivottavasti tällaisista eilenkin kameralle tallentuneista kultaisista auringonlaskuista.

P8254529 P8254558 P8254546P8254540

Psst. Olettehan muistaneet käydä Marks & Spencerillä täydentämässä syyslookit kuntoon? M&S:n farkkukampanja on käynnissä myymälöissä enää tämän viikon. Jalassani olevat harmaat farkutkin kiikuttaa nyt kassan kautta kotiin -20% alennuksen kera (ovh. 39,95€, nyt 31,95€). Lisää minun ja Matin farkkusuosikkeja löydät täältä!

enkku2-1-1-1

The week at work after the summerholiday has been fun and busy, and now you can almost feel the autumn in the air. The days are getting colder and the sunsets are getting more and more beautiful. The golden light looks so beautiful. I wish you all a happy Friday, let’s enjoy the end of August as much as we can.


Posted in and tagged by NOORA.