MAANANTAIKARHU

P9045359 P9045383 P9045373 P9045364 P9045362 P9045368


SADETAKKI CUBUS   PUSERO UHANA DESIGN (*saatu/ Seele)   TENNARIT FILA


Taas kiidetään jo reippain askelin kohti uutta viikkoa. Viikosta on tulossa kiireinen ja työntäyteinen, joten viikonloppu vietettiin rennosti Uhana Designin karhucollegessa piileskellen ja energiaa keräten. Punainen sadetakkini on noussut alkusyksyn parhaimpien ostosten kärkikaartiin (miten olen edes pärjännyt ennen ilman sitä?!) ja parin viikon päästä Kirsi pistää taas leijonanharjanikin ojennukseen kesän jäljiltä. Syyslook alkaa siis pikkuhiljaa olla hallussa. Yritän vielä sulkea mielestäni sen faktan, että ensi kuun jälkeen on jo marraskuu ja pikkuhiljaa pitäisi ajatukset suunnata kohti sitä pitkää ja pimeää vuodenaikaa. Ei mietitä sitä vielä, eihän?

Nyt sadetakki päälle ja kohti toivottavasti maagisen mahtavaa maanantaita- onko viikko alkanut ruutujen toisella puolen hyvällä fiiliksellä?

Psst. Muistithan heittää arpalippusi mukaan Herra Pandan arvontahattuun?

enkku2-1-1-1

When you have a raincoat like this one, you almost hope that it would rain. Like every day..


Posted in and tagged by NOORA.