MYSTINEN LIPPIS

P9257308 P9257331 P9257375P9257325P9257318

Miesmagneettilippiksestä Pokémon-lippikseen; voisin miltei todeta lippiskokoelmani olevan nyt täydellinen. Nyt on nimittäin asu kunnossa Pokémon-jahteja varten. Täällä meillä päin ei Pokémon-huuma ota laantuakseen!

TEKONAHKATAKKI ZARA    FARKUT ZARA    LENKKARIT FILA   PUSERO IVY PARK  HUIVI GINA TRICOT   LIPPIS LAHJA IINALTA

Kouluttajakollegani yllätti minut jokin aika sitten iloisesti mystisellä lippalakilla. Ottaen huomioon, että samainen kouluttaja pelaa itse eri tiimin väreissä, oli lippis kerrassaan ajattelevainen lahja. Vähän sama kuin ostaisin jollekin kirvesrintojen lippiksen, vaikka itse kuulunkin tupsukorvien taustajoukkoihin. Se vaatisi itseltäni melkoisi ponnistuksia. Jäisi ehkä ostamatta.

P9257352 P9257345 P9257315

Koska lahja oli niin hauska, halusin ehdottomasti Pokémon-kävelylenkillämme ikuistaa sen myös asukuviin. Löytyipä vaatehuoneestani jopa siihen sopisi puserokin! Rakastan tällaisia yllätyslahjoja, jotka saavat hymyn huulille ja ovat niin ajattelevaisia, että niiden tunnearvo nousee heti pilviin asti. Hauska lahja on herättänyt tosin perhepiirissä hieman kateutta, kun lähipiirin Bulbasaurit ja Drowzeet ovat havitelleet lippistäni. Näin cooleja lakkeja ei tällä kylällä ole nimittäin aiemmin tullut vastaan! Meidän täytyy Iinan kanssa ottaa vielä lippiskaverikuvat, kunhan osutaan samaan kaupunkiin samaan aikaan.

Nyt voin piiloutua lenkeilläni lipan alle, kun yritän vaivihkaa käydä Pikachuni kanssa valloittamassa Kaukajärven saleja yksi toisensa jälkeen. Gotta catch them all! ;)

P9257370


Posted in and tagged by NOORA.