OLETHAN SINÄKIN TULOSSA?

IMG_0674 IMG_0688

TAKKI BIKBOK    POOLO GINA TRICOT    FARKUT ZARA    NILKKURIT VAMOS (*saatu)     HUIVI GINA TRICOT    AURINKOLASIT RAY-BAN

IMG_0683

Perjantai-illan suunnitelmat ovat jo selvillä- tänään hinnotellaan tuotteita!

Viime kerralla seisoin Mansen Blogikirppiksen huuurjan pitkässä jonossa ja odotin innolla, että ovet aukeaisivat, tänä vuonna kannan omat aarteeni pöytään ja seisonkin itse myyntipöydän takana. On ilo olla ensimmäistä kertaa mukana tässä megasuosion saavuttaneessa tapahtumassa! Mukana on nimittäin yhteensä 20 bloggaajaa, ja pöydiltä löydät niin sisustusaarteita kuin vaatteita ja asusteitakin. Työhuoneessani odottaa kolme Ikea-kassillista täynnä tavaraa, jotka kätkevät sisuksiinsa jopa ihan upouusia juttuja. Nyt oli aika tehdä suursiivous vaatekaappeihin ja moni kiva juttu päätyy uuteen kotiin pikkurahalla.

MUTTA miksi jonoon pitäisi kipitellä jo aamuvarhaisella? Ilmaisen goodieämpärin takia tietysti! Yhteensä 200 ensimmäistä kirppistelijää saa nimittäin kotiinviemisiksi goodieämpärin, joka on pullollaan yhteistyökumppaneiden tuotteita ja tarjouksia. Olin viime kerralla yksi onnekkaista goodiebagin saaneista, ja käykäähän katsomassa kuinka huikea setti tavaraa sen sisällä silloin oli. Tänä syksynä goodieämpäri on todellakin tavoittelemisen arvoinen. Eikä jonottaminenkaan ole ollenkaan hassumpaa puuhaa, kun jonottajille on myynnissä Pyynikin maa(ilma)nkuuluja munkkeja ja kaffetta. Pipo päähän ja runsaasti vaatetta päälle- nyt jos koskaan kannattaa viettää sunnuntaiaamu jonotellen!

mansenblogikirppis

Nähdäänhän siis sunnuntaina? Ehkäpä  tämä talvitakki, Matin vanha pöytäfutispeli tai joku myynnissä olevista pokkareista lähtee juuri sinun mukaasi. Muistathan varata matkaan myös käteistä. Ja vaikka suurempia tarpeita ei syysvaatekaappiin tai sisustukseen juuri nyt olisikaan, tule moikkaamaan ja vaihtamaan kuulumisia! Siellä minä ja muut bloggaajat häärimme myyntipöytiemme takana klo 11-14.

Minua jännittää jo! Kuinkahan pitkälle jono tänä vuonna ulottuu siinä vaiheessa, kun ovet aukeavat..

IMG_0677 IMG_0687


Posted in and tagged , by NOORA.