NELJÄT KIERTOON, YHDET TILALLE

PA118321 PA118308
ZARADENIM
PA118317

Vaatehuoneessani on viimeisen puolen vuoden aikana ollut käynnissä melkoinen syyspuhuri. Moni vuosia käyttämättömänä nurkissa lojunut vaatekappale on nyt vihdoin laitettu joko kiertoon tai myyty eteenpäin, ja aiemmin lattiapinta-alaakin täyttäneet vaateröykkiöt mahtuvat nyt kauniisti hyllyille. Olin sunnuntaina superonnellinen, kun kirppispöydälläni kävi kova kuhina ja eritoten iso kasa vaatteita päätyi hyviin uusiin koteihin. Sanoisin, että vaatehuoneeni alkaa olla pian koluttu lattiasta kattoon; jäljelle jääneet aarteet ovat nooramaisia, käytännöllisiä ja helposti toisiinsa yhdisteltäviä. Uusia hankintoja tehdään pohdiskellen ja heräteostoksille ei enää anneta kaapista tilaa.

6855209400_1_1_1

Pistin peräti neljä paria housuja eteenpäin sunnuntaina Mansen Blogikirppiksellä, ja tilalle ostin farkut, joista olin haaveillut jo hetken aikaa. Erilaiset brodeeratut farkut ovat nyt ihastuttaneet verkkokaupoissa kovasti ja eritoten Zaran valikoimasta löytyi erinomaisia farkkuvaihtoehtoja. Hankkimissani housuissa minua viehätti erityisesti tuo brodeerauksen kaunis syksyinen värimaailma ja farkkujen rento, hieman boyfriend-tyylinen, malli. Testasin housuja eilen ensimmäistä kertaa, ja nämä pääsivät välittömästi uudistetun vaatehuoneeni hyllylle. Hieman ilmastoiduthan ne ovat, mutta kun puntit käärii alas ja yhdistää farkut näihin metallinhohtoisiin maihareihin ja neuleeseen, täydelliseen syysasuun ei enää muuta tarvita.

Matti kertoi muuten eilen, että koulussa hän aina tunneilla ihasteli, kuinka piirtelin muistiinpanovihkoni täyteen juuri tämän tyylisiä kukkasia. Tällöin me emme vielä edes seurustelleet, mutta olin kuulemma tehnyt suuren vaikutuksen piirustuksillani. Kröhöm.. Olisihan sitä toki tunneilla muutakin voinut tehdä kuin piirrellä kukkasia.

Ihmekös siis, kun housut niin kovasti ihastuttivat omaakin silmää.

PA118333 PA118329 PA118319


Posted in and tagged by NOORA.